checkmark-rod  Svar indenfor 24 timer​

checkmark-rod  Medlem af Dansk Byggeri

checkmark-rod  Murer med mange års erfaring

tlf-ikon_2  ​Ring til os

Tilbygning til hus, der passer til din bolig

Går du og drømmer om en nybygning eller tilbygning til hus? Hos Murermester Carsten Andersen ApS vil vi kunne være dig behjælpelige i hele området nær Hesselager, Svendborg, Ringe og Nyborg. 

Det kan eksempelvis være, at du drømmer om at bygge garage eller bygge carport. Uanset hvilken type tilbygning til hus der er tale om, er du hos os garanteret et resultat, der matcher dine behov.

Vi vil desuden kunne være behjælpelige med ombygning af hus, renovering af badeværelse og renovering af hus, hvad end der er tale om ombygning af parcelhus eller murermestervilla. Vi sørger desuden for, at din nye tilbygning til hus naturligvis kommer til at passe til din boligs stil, så det ligner, at den altid har været der.

Hvad koster en tilbygning til hus?

​Vi er således i stand til at klare en lang række opgaver inden for både tilbyg, ombyg og nybyg til en god pris.

Hvad en tilbygning til hus helt præcis vil komme til at koste dig, afhænger selvfølgelig af den enkelte opgave. Vi garanterer dog altid attraktive priser, og herudover tager vi naturligvis udgangspunkt i dit budget. 

​Vi vil gøre gør alt, hvad vi kan for at finde frem til en løsning, der lever op til dine ønsker, og som samtidig kan lade sig gøre inden for rammerne. Skulle det ske, at vi vurderer, at projektet vil kræve flere ressourcer, tager vi en grundig snak med dig om din nye tilbygning til hus.


Kontakt os allerede i dag

​Har du brug for professionel hjælp og rådgivning i forhold til en tilbygning af dit hus, er vi altid klar til at hjælpe dig. 

Du kan tage kontakt til os på telefon 20 40 41 70 eller skriv til os på e-mail carsten@murer-svendborg.dk for at høre mere om tilbygninger. Så finder vi sammen frem til den mest ideelle løsning for dig inden for dit rådighedsbudget. 

Få et GRATIS og uforpligtende tilbud​

Besk​riv den opgave du ønsker et tilbud på. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af Dansk Byggeri

Vi medlem af Dansk Byggeri og vores kunder vil derfor nyde godt af garantiordningen som BYG (Dansk Byggeri) har stillet.

dansk_by_182

​Oplysninger

Murermester Carsten Andersen ApS

CVR: 26455286

Telefon: ​20 40 41 70

E-mail: ​carsten@murer-svendborg.dk 

​Følg os på Facebook

Murermester Carsten Andersen ApS
Gartnervænget 10, 5874 Hesselager