checkmark-rod  Svar indenfor 24 timer​

checkmark-rod  Medlem af Dansk Byggeri

checkmark-rod  Murer med mange års erfaring

Få en tilbygning, der passer til din bolig

Går du og drømmer om en nybygning eller tilbygning til boligen? Hos Murermester Carsten Andersen ApS vil vi kunne være dig behjælpelige i hele området nær Hesselager, Svendborg, Ringe og Nyborg. 

Det kan eksempelvis være, at du drømmer om at bygge garage eller bygge carport. Uanset hvilken type tilbygning der er tale om, er du hos os garanteret et resultat, der matcher dine behov.

Som murer vil  vi desuden kunne være behjælpelige med ombygning af hus, renovering af badeværelse og renovering af hus, hvad end der er tale om ombygning af parcelhus eller murermestervilla. Vi sørger desuden for, at din nye tilbygning naturligvis kommer til at passe til din boligs stil, så det ligner, at den altid har været der.

Hvad koster en tilbygning?

​Vi er således i stand til at klare en lang række opgaver inden for både tilbyg, ombyg og nybyg til en god pris.

Hvad en tilbygning helt præcis vil komme til at koste dig, afhænger selvfølgelig af den enkelte opgave. Vi garanterer dog altid attraktive priser, og herudover tager vi naturligvis udgangspunkt i dit budget. 

​Vi vil gøre gør alt, hvad vi kan for at finde frem til en løsning, der lever op til dine ønsker, og som samtidig kan lade sig gøre inden for rammerne. Skulle det ske, at vi vurderer, at projektet vil kræve flere ressourcer, tager vi en grundig snak med dig om din nye tilbygning til hus.


Kontakt os allerede i dag

​Har du brug for professionel hjælp og rådgivning i forhold til en tilbygning, er vi altid klar til at hjælpe dig. 

Du kan tage kontakt til os på telefon 20 40 41 70 eller skriv til os på e-mail carsten@murer-svendborg.dk for at høre mere om tilbygninger. Så finder vi sammen frem til den mest ideelle løsning for dig inden for dit rådighedsbudget - uanset om du bor i Hesselager, Svendborg, Nyborg, Ringe eller et helt andet sted.. 

Få et GRATIS og uforpligtende tilbud​

Besk​riv den opgave du ønsker et tilbud på. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af Dansk Byggeri

Vi medlem af Dansk Byggeri og vores kunder vil derfor nyde godt af garantiordningen som BYG (Dansk Byggeri) har stillet.

dansk_by_182

​Oplysninger

Murermester Carsten Andersen ApS

CVR: 26455286

Telefon: ​20 40 41 70

E-mail: ​carsten@murer-svendborg.dk 

​Følg os på Facebook