checkmark-rod  Svar indenfor 24 timer​

checkmark-rod  Medlem af Dansk Byggeri

checkmark-rod  Murer med mange års erfaring

​Renovering af hus der matcher dine behov

Hos Murermester Carsten Andersen ApS er vi eksperter, når det kommer til renovering af hus, og vi vil kunne være behjælpelige i Hesselager, Svendborg, Ringe, Nyborg og omegn. 

Vi er således de helt rette at tage kontakt til, såfremt du skal renovere hus, og der er mange muligheder, når du lader os stå for opgaven. 

Udover renovering af hus vil vi blandt andet kunne hjælpe med tilbygning, nybygning og ombygning af hus samt renovering af badeværelse, og vi sørger altid for at udføre et grundigt stykke arbejde, der passer til din boligs stil. 

Vores medarbejdere har den nødvendige faglige ekspertise og viden inden for området, og vil således være i stand til at klare en lang række opgaver.

Hvad koster renovering af hus?

Hvad det vil komme til at koste dig at renovere huset afhænger selvfølgelig af opgavens omfang. Du kan dog altid være sikker på, at få tilbudt en løsning i høj kvalitet til en yderst god pris hos os. 

Vi sørger naturligvis for at finde frem til en løsning i forbindelse med renovering af hus, der vil kunne lade sig gøre inden for dit budget. 

​Det betyder, at vi altid tager udgangspunkt i dit rådighedsbeløb, og vi sørger for at inddrage dig, såfremt vi mener, at den specifikke opgave vil kræve yderligere ressourcer.​ Uanset om der er tale om tilbyg, nybyg eller renovering af hus, vil vi kunne give dig den nødvendige rådgivning inden for både store og små opgaver.

Ring til os for mere information

​Skal du have hjælp til renovering af hus, er vi altid klar til at give dig en løsning, der lever op til dine forventninger. 

Du kan kontakte os på telefon 20 40 41 70 eller skriv til os på e-mail carsten@murer-svendborg.dk. Så finder vi i fællesskab frem til, hvordan vi bedst muligt vil kunne hjælpe dig - uanset om du bor i Hesselager, Svendborg, Ringe, Nyborg eller et helt andet sted.

Få et GRATIS og uforpligtende tilbud​

Besk​riv den opgave du ønsker et tilbud på. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af Dansk Byggeri

Vi medlem af Dansk Byggeri og vores kunder vil derfor nyde godt af garantiordningen som BYG (Dansk Byggeri) har stillet.

dansk_by_182

​Oplysninger

Murermester Carsten Andersen ApS

CVR: 26455286

Telefon: ​20 40 41 70

E-mail: ​carsten@murer-svendborg.dk 

​Følg os på Facebook