checkmark-rod  Svar indenfor 24 timer​

checkmark-rod  Medlem af Dansk Byggeri

checkmark-rod  Murer med mange års erfaring

Om Murermester Carsten Andersen

Virksomheden er blevet til i forbindelse med overtagelsen af Søren Madsens familieforetagende, der i tre generationer havde udført dansk kvalitetshåndværk fra den tidligere adresse i Brændeskov. Firmaet flyttede adresse til den nuværende i forbindelse med overtagelsen i 2002. Vi holder til i Hesselager, men vi servicerer også kunder fra bl.a. Ringe, Nyborg og Svendborg samt mange andre steder.

Da Murermester Søren Madsen gik på pension, og ingen af hans døtre ønskede at videreføre virksomheden, overtog svenden Carsten Andersen firmaet. Carsten Andersen er udlært i virksomheden og havde på det tidpunkt været hos Søren Madsen i 12 år.

​Udvikling i firmaet under murermester Carsten Andersen

Under Carsten Andersen har firmaet udviklet sig og er i dag en god virksomhed med syv ansatte, som alle er murere.

Administrationen er ikke nogen voldsom opgave, og den klares flot af en kvinde, der arbejder i firmaet på deltid. Sådan ønsker vi, det skal blive ved med at være. Vi er stolte af at kunne kalde os leverandør af dansk kvalitetshåndværk. Intet mindre.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Hvad end du er privat eller offentlig kunde, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om de services, vi som murermester udfører. Vores ansatte guider dig gerne igennem dine forskellige muligheder, så du kan finde den helt rette, der dækker dine behov. Herunder kan du få en snak om renovering af hus, tilbygning, renovering af badeværelse eller noget fjerde. 

Ring til din lokale murermester på telefon 20 40 41 70, eller send en mail til e-mail ​carsten@murer-svendborg.dk 

Få et GRATIS og uforpligtende tilbud​

Besk​riv den opgave du ønsker et tilbud på. Vi vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Medlem af Dansk Byggeri

Vi medlem af Dansk Byggeri og vores kunder vil derfor nyde godt af garantiordningen som BYG (Dansk Byggeri) har stillet.

dansk_by_182

​Oplysninger

Murermester Carsten Andersen ApS

CVR: 26455286

Telefon: ​20 40 41 70

E-mail: ​carsten@murer-svendborg.dk 

​Følg os på Facebook